shutterstock_1498268138-400
Ontdek natuurlijk talent en potentieel

Een medewerker die in zijn job vooral kan gebruik maken van zijn natuurlijke talenten, zijn volledig potentieel kan en durft gebruiken en zich bewust is van energievreters en -gevers, zal een grote motivatie en voldoening beleven, waardoor overmatige stress kan vermeden worden en een positieve evolutie bekrachtigd wordt.

Een Kerntalenten analyse kan gebruikt worden om sterke werkkrachten te begeleiden naar een passende groeirichting in hun carrière. Medewerkers die ondermaats presteren kunnen top-performers worden in een andere functie die beter aansluit bij hun natuurlijke talenten.

VolGroei biedt Kerntalent analyses aan om de sterke en kleine KernTalenten van een persoon in kaart te brengen, samen met tips en opvolgoefeningen om mensen te begeleiden en bewuster te maken van hun natuurlijk potentieel. Een analyse kan gebruikt worden voor de rest van je leven!

Vind de persoon met de juiste mix

Voor iedere rol binnen een bedrijf zijn er de noodzakelijke competenties, maar ook softskills zijn hier heel belangrijk.

Moet de medewerker een teamplayer zijn? Is zelfstandig kunnen werken noodzakelijk? Expertise, focus, zin voor competitie, behulpzaamheid,… hoe weet je of een medewerker de juiste mix heeft van kennis en skills?

VolGroei helpt bepalen wat de juiste mix is, en wie dit in huis heeft.

Aanbod

Kerntalent analyse

De analyse bestaat uit 2 delen: een vragenlijst en een analyse gesprek. 

Tijdens het analyse gesprek kunnen er specifieke onderwerpen besproken worden.  Het resultaat van de analyse komt volledig in een verslag.

Indien nodig kan er nog een opvolggesprek plaatsvinden.

De analyse is levenslang geldig! 

Vacature analyse

Bepaling nodige competenties en softskills, op basis van functie inhoud en bedrijfswaarden. Zo wordt een ideaal kerntalenten profiel opgesteld.

De kandidaten voor de vacature worden geanalyseerd en vergeleken met het ideale profiel.

contact

Verschillende manieren van werken zijn mogelijk.

Meer informatie vind je op volgroeiconsulting.be

Aarzel niet om contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken!