Over mij

Hallo, ik ben Barbara en ik ben diep gepassioneerd door de onderlinge verbondenheid van geest, lichaam en ziel. Ik geloof in de kracht van de subtiele energiestromen om de balans en harmonie in ons te herstellen.

Mijn reis in de fantastische wereld van energiewerk bracht mij ertoe het sjamanistische leven te omarmen, waar ik de diepgaande wijsheid van oude praktijken in onze moderne wereld heb ontdekt. Ik heb geleerd te luisteren naar en te connecteren met de natuur, en gebruik te maken van de grenzeloze energie van het universum.

Voor mij gaat het niet alleen om het genezen van individuen; het gaat over het koesteren van een diepgaande verbinding met de aarde en de kosmos, een onuitputtelijke bron van licht en liefde.

Mijn belangrijkste doel is om groei en transformatie bij anderen te ondersteunen. Ik wil je graag begeleiden om je volledige potentieel, je aangeboren krachten en je ware IK te ontdekken, met de hulp van de energieën rondom ons.  

In onze huidige wereld is het gemakkelijk om de diepgaande impact van onze onderlinge verbondenheid met alles rond ons te vergeten. Ik ben hier om je eraan te herinneren dat je deel uitmaakt van iets groters, een tapijt geweven met draden van energie, liefde en oneindig potentieel.

Laten we samen beginnen aan een reis naar genezing, empowerment, verbinding en groei.

Buiten het domein van het energiewerk vind je mij misschien in het hart van mijn keuken, waar ik enorm veel plezier vind in bakken en koken. Me verdiepen in de pagina’s van een goed boek transporteert me naar verschillende werelden en perspectieven.  Liefst met één van mijn poezen op mijn schoot.

Ik ben ook mama van drie zonen, die me soms op de proef stellen maar me ook zo vaak liefde, trots en plezier doen voelen.

De natuur is mijn toevluchtsoord, ik hou ervan om te wandelen langs de Nete, in bossen of aan zee. Op deze momenten voel ik me het meest verbonden met de aarde en het universum.

Hoe verrassend het ook mag lijken, mijn opleidingsachtergrond ligt in de elektronica-techniek. De meeste mensen verwachten niet dat een ingenieur zo diep ondergedompeld is in de wereld van energie en spiritualiteit. En toch vind ik dat er een nauwe verbondenheid is tussen de technische wereld en het energiewerk dat ik nu doe. Allebei gaat het om het begrijpen en benutten van de onzichtbare krachten die onze wereld vormgeven.  It’s all about energy 😊

In the waves of change we find our true direction

Reiki:

   Eerste en twee graad Reiki practitioner – Usui Shiki Ryoho

   Derde en master graad Reiki practitioner – Usui Tibetan

Access Consciousness® : Access Bars® practitioner

Gecertifieerd in Holistic Pulsing

Gecertifieerd in Cranio Sacrale relaxatie therapie

Sjamanisme basis & medicijnwiel – Roel Crabbé

Soul Realignment®: Certified Practitioner

Coretalents: Senior kerntalenten analist