Aanbod

Energiewerk kan zowel “hands-on” gebeuren, als op afstand.  Zelf vind ik het prettig om in mijn praktijk te werken terwijl je fysiek bij mij bent, omdat ik graag connectie maak met je lichaam.  Zo krijg ik meer feedback, kan ik zien hoe jouw lichaam fysiek reageert op de energiestromen en ontvang ik ook vaak duidelijke boodschappen of ingevingen.

Anderzijds zijn sommige technieken heel goed toepasbaar vanop afstand. Een behandeling duurt dan iets minder lang dan in mijn praktijk.  Meestal werken we dan rond 1 bepaalde intentie. 

Naast energiewerk kan ik je ook helpen groeien door een Zielsanalyse (Soul Realignment) of een Kerntalenten analyse.

Hieronder vind je mijn aanbod in mijn praktijk en op afstand. 

Ik wil graag mensen hun volledige zelf laten ontdekken, tot rust brengen en doen groeien.  Dit op zowel een rationele manier, als lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Al deze “niveaus” zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.  Als je je lichamelijk slecht voelt, dan heeft dit impact op de andere niveaus.  En omgekeerd, als je mentaal heel veel spanning voelt, heeft dit een groot effect op o.a. je emoties en op je lichaam en verlies je contact met je spiritualiteit en de wereld rond je.

Iedere aangeboden techniek heeft wel een bepaalde focus.

Met Cranio-sacrale relaxatie werk ik voornamelijk lichamelijk, terwijl dit een grote impact kan hebben op het mentale, emotionele en zelfs spirituele niveau.   Access Bars werkt vooral met je mentale en emotionele energieën, en zorgt voor een “reset” van je soms overbelaste brein.  Reiki werkt op alle vlakken maar heeft meer een focus naar het emotionele en spirituele niveau.  

Vaak voel ik zelf aan wat er het meest is aangewezen, of gebruik ik een mix van technieken. Als je een voorkeur hebt, dan hou ik hier natuurlijk rekening mee.

Je kan op een afbeelding klikken voor meer informatie over iedere techniek. Ik bied ook enkele kennismakingstrajecten aan om verschillende technieken eens te proberen.

   

Klik hier voor een afspraak

Wanneer je wil werken rond een bepaalde intentie, dan kan energiewerk perfect op afstand gebeuren.  Om iets in je leven te verbeteren of aan te passen, kan hierop gefocust worden om hulp te vragen aan de universele energieën om ons te helpen.

Het voordeel van werken met energie is dat de het je kan bereiken waar en wanneer je maar wilt, dus ook wanneer een fysieke behandeling ontvangen niet mogelijk is. De afstand maakt niets uit.

Hoe gaan we dan te werk?

Je laat me weten via het formulier wat je juist wil bereiken met de energiesessie.  Je plant een tijdstip in.  Op het ingeplande moment ga je ergens rustig liggen, en stelt je open om de energie te ontvangen.  Ik stuur je een berichtje wanneer ik begin. Achteraf mag je me laten weten wat je hebt ervaren.

Dit is een hele aangename manier om energie te ontvangen, rustig in jouw eigen vertrouwde omgeving.

Voorbeelden:

  • je moet een presentatie geven en je voelt hierdoor heel veel stress
  • je voelt woede en frustratie omdat je buren steeds zo lawaaierig zijn
  • je hebt financiële zorgen
  • je hebt pijn, bijvoorbeeld in je nek, elleboog, knie,…
  • je hebt een (langdurige slepende) ziekte waarbij je ondersteuning wil
  • je vindt het moeilijk om een partner te vinden

Een energie intentie sessie op afstand duurt meestal 20 – 30 minuten.  

Klik hier voor een afspraak

Soul Realignment® is een geavanceerde heelmakingsmethode die naar jouw ‘Zielsblauwdruk’ kijkt door informatie bloot te leggen die is opgeslagen in de Akasha-kronieken.

Je wordt je bewust van wie je echt bent op zielsniveau, en welke keuzes in afstemming zijn met je ziel of niet.

Negatieve patronen, blokkades en beperkingen worden besproken en opgelost.  

Je mag echt een hele praktische verhelderende sessie verwachten. Geen zweverige algemeenheden, maar nuttige inzichten en tips om acties te ondernemen die jouw leven transformeren.  

Meer informatie vind je hier.

Klik hier voor een afspraak

Kerntalenten (Coretalents®) is een analytische methode om je natuurlijke talenten in kaart te brengen.  Zo kan je groeien op mentaal en emotioneel niveau.  Het helpt je in je loopbaan en in je relatie met jezelf en met anderen.

Een analyse kan in mijn praktijk gebeuren of online.  Meer informatie vind je hier.

Klik hier voor een afspraak

Je mag me steeds contacteren voor meer informatie!