Noortje Geerts

(Vrouw)

Email: noortjegeerts1993@gmail.com – Telefoon: 0473/49.83.03

Aandachtspunten:

Ik ben al langer zoekende/geïnspireerd/geïnteresseerd in manieren om te kunnen ontspannen en om zo o.a. mijn stressklachten te verminderen. Sinds deze zomer zitten mijn man en ik in een fertiliteitstraject. Elke embryo is kostbaar en daarom probeer ik er ook altijd alles aan te doen om ‘in topvorm’ te zijn. Ik vraag me af of jouw behandeling een goede aanvulling kan zijn op wat ik doe en of het onze kansen kan vergroten. Ik probeer een evenwicht te vinden tussen er bewust mee bezig zijn en te vermijden dat ik nog meer stress krijg door er zo bewust mee bezig te zijn 🙂 een oplijsting van wat ik momenteel al doe: osteopaat/acupunctuur Eva Kampers (wekelijks), yoga (wekelijks), energetische massage en voetreflex (maandelijks, afwisselend), psychologe (maandelijks)

 
++Voeg nieuwe behandeling toe++
 12/04/2024

Type: Reiki
Traject: Geen

Betaling: Payconiq

Opmerking voor de sessie:

nog steeds last van oog/hoofdpijn-druk, naar NKO geweest, vindt niets, mss spanning vanuit. Is begonnen vlak voor haar trouw, eerst heel acuut. Nu minder hevig maar wel ctu. Ook nieuw traject bezig, net pickup gedaan. Twijfels over wat er met die embryos moet gebeuren (ziel?), wat als ze natuurlijk gaan, dan weten ze pas op 18jr of kind ziekte heeft.

Opmerking na de sessie:

HZ: lichaamscan =ok, geen fysieke problemen. Er kwam een negatieve entiteit naar vo, weggehaald met AE Michael. Reiki aan hoofd heel hevig, mijn R-arm deed zelfs pijn. Dus hier veel neg-E weg. (ook Jezus hulp gevraagd). Zelfliefde en daadkracht. Dan heel duidelijke boodschap: ORDE. Voorbereiding, zekerheid = belangrijk voor haar. Dus pad waarin ze zeker is, is beste. Dus op traject focussen. Nu mixed signalen naar universum dat ze twijfelt. Zelfs als natuurlijk: toch zekerheid moeten hebben want anders moeilijk pad voor haar.


30/01/2024

Type: Mix
Traject: Geen

Betaling: Payconiq

Opmerking voor de sessie:

Laatste inseminatie is niet gelukt.
Ze hebben beslist om voor een nieuw traject te gaan, maar kijken ook naar de mogelijkheid voor natuurlijk zwanger worden.
Ze had vroeger voor de pickup last van iets vreemd aan sinus met uitstraling naar schouder en bekken (rechts). Nu begint dit opnieuw.

Opmerking na de sessie:

AB+Reiki: Bekken voelde triest aan. Verdriet moet nog losgelaten worden. Rest voelde oke. Reiki stroomde sterk. Intentie geplaatst om kind te laten groeien in buik. Aan AE Gabriel ook extra ondersteuning gevraagd . Heb haar nu gezien met kindje (blond krullen meisje 3e klklas?) Heb dit ook gezegd.
Ze is ook veel bezig met affirmaties, visualisaties,etc … ze zit volgens mij in een spiraal van angst-onzekerheid karma. Mss volgende keer iets over zeggen.


09/01/2024

Type: Mix
Traject: Geen

Betaling: Payconiq

Opmerking voor de sessie:

woensdag 10/01 heb ik terugplaatsing van de embryo. 9/01 heb ik ’s avonds een energieke yoga sessie ingepland,
Rationele indruk, wil het wel goed doen, maar weet ook dat ze hier zelf stress door creëert. Man heeft erfelijk gen voor SCA6 en ze doen embryo-selectie om te voorkomen dat kind dit krijgt. Ze had veel last na de ‘pickup’.

Opmerking na de sessie:

Cranio; bekken wou samentrekken, boos voor invasieve behandelingen, begrijpt niet waarom. Er is niks mis met het lichaam. Dus uitleg gegeven.
AB: vooral op creatie leven, controle, lichaam gewerkt.
Reiki: intentie: liefde voelen voor kind-creatie. AE Gabriel eerst, daarna ook Rafael en Zadkiel. verbinding 2 – 4, duidelijke chakra 2.
Cranio onder armen als afsluiter, goede ademhaling, plus ook nog even bekken: kwam helemaal open.
Gezegd dat ze een team moet vormen met haar lichaam.