Ingrid De Ridder

(Vrouw)

Email: de-ridder-ingrid@hotmail.com – Telefoon: 0476/39.59.07

Aandachtspunten:

Ze heeft het moeilijk met “dominante” mensen, ofwel zegt ze niets, ofwel reageert ze agressief. Moeite met nieuwe schoondochter die heel strikt is over het kind van haar zoon. Ze kreeg bv brief waarop stond hoe/wat ze als oma moest doen. Dan klapt ze dicht. Schoondochter wil bv ook niet dat ze zomaar langskomt, en binnenkomt, maar liefst eerst seintje. Dit verstaat ze niet, “ze nemen haar spontaniteit weg”. Als iemand goed kan argumenteren dan klapt ze dicht. Ze heeft ook gevoel dat ze veel kansen heeft laten liggen, vindt geen voldoening meer in haar werk. Ze isoleert zichzelf nu. Echt fight-flight reactie.

 
++Voeg nieuwe behandeling toe++
 28/11/2023

Type: Reiki
Traject: Vol Intentie

Betaling:

Opmerking voor de sessie:

ze dacht wel dat ze al anders reageerde, maar niet heel sterke indruk. Ze triggert heel hard op mensen die (onnodig) drama maken, en op mensen die dominant overkomen. Mensen klagen tegen haar, en ze luistert gewoon maar ze kan dit niet meer aan. Ze zou moeten leren haar grenzen aan te geven, en durven zeggen welke impact dit heeft op haar. Assertiviteitscursus echt aangeraden (ik hoor bij Ans).

Opmerking na de sessie:

Heeeeeel hevige sessie. Begonnen met cranio aan voeten, vanaf eerste moment heel hevige schokken en bewegingen, ook vanuit bekken. ik kreeg haar niet stil. dan reiki, ook blijvende hevige reactie. Ze vocht ertegen. Hulp ingeroepen van AE Michael, Rafael, Uriel, en nadien ook Zadkiel. pas op t einde terug rustiger. Ze wil mss eerst ass.cursus of ktn.


16/11/2023

Type: Access Bars
Traject: Vol Intentie

Betaling: Cash

Opmerking voor de sessie:

Ik wil een andere kijk over de dingen die me dwars zitten. Ik vermoed dat jij mij daar kan bij helpen.

Opmerking na de sessie:

Het lijkt me alsof ze twijfels heeft over die nieuwe vriendin ( de ex van haar zoon is ondertussen gestorven, had ze precies een betere band mee). Ik denk best werken rond communicatie, luisteren en spreken, begrip voor anderen, zichzelf tijd geven voor nieuwe situaties (kleine flex), chakra 1 (vlucht-vecht), zonnevlecht(haar mening mag er zijn), chakra 5.
Eventjes KT gevraagd: flex is klein, 8 lijkt sterk mss half.
Huiswerk meegegeven: opschrijven Wat gebeurt, welk gevoel, waar voelt ze dit in lichaam, hoe reactie, hoe had ze willen reageren.
Volgende keer mss best eerst wat cranio.
mss ktn?